NK-B kampioen op 1 en 3 meter

Gisteren NK-B gesprongen. Op de 1 meter niet lager gescoord dan een 6 voor de 101B, 401B en de 102C. Zelfs 7-ens gekregen. De 201C ging helaas niet goed en leverde punten op van 0,5-3. Ik heb vorige week met de hakken de plank geraakt, en ik was daar nog niet helemaal overheen.
Desondanks toch 1e geworden.

Bij het inspringen op de 3 meter ging de 201a mis, waardoor ik 2x plat op mijn bovenbenen belandden.
Ik vond het daarom spannend om deze sprong tijdens de wedstrijd te doen. Maar de 1e drie sprongen gingen zo goed, dat ze met het zelfvertrouwen gaven dat ik nodig had. Toch de achterwaartse duik gedaan. Ook al zat er een draai in, ik was trots op mezelf. En ook op deze hoogte met goud naar huis.

O ja, en mama was gisteren een soort van assistent coach, omdat Flip ook moest jureren. Leuk om mama bij me te hebben op de badvloer!

Link naar krantenartikel MooiRooiKrant

Ik kreeg twee weken later ook een brief van de burgemeester. Zie .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *